Bestilling af batteri renovering

Vi kan renovere næsten alle elcykel batterier som findes i Danmark. Du kan i vores batterioversigt se de mest hyppige batterityper vi renoverer og ved bestilling referere til det batterinummer vi opererer med (f.eks. PRO1-36). I batterioversigten kan du også se, hvor mange Ah vi typisk kan installere i din batterimodel.

Ønsker du at få dit elcykel batteri renoveret, skal vi bruge dit gamle batteri, som vi så vil installere nye batteri celler i. Du kan indlevere eller sende dit batteri, din oplader og evt. tændingsnøgle til batteriet til os i Ølstykke. Vi kan også lave dit batteri mens du venter som en ekspres renovering (ikke alle batterier kan dog ekspres renoveres). Se procedurerne for forsendelse af batteri til os, indlevering til os i Ølstykke, ekspres renovering i Ølstykke nedenfor.

Send dit batteri til os

Du kan sende dit batteri og oplader billigt til os med GLS for kun 49 DKK - det kræver blot at du selv kan printe din pakkelabel som er "pakkens frimærke". Pakkelabelen printes på almindeligt A4 papir og klistres på pakken med tape. Du kan også sende batteriet med almindelig pakkepost - det er blot lidt dyrere.

Link til GLS pakkelabel finder du her: https://return.shipmondo.com/elcykel_batterier . På pakkelabelsiden skal du udfylde dit navn, adresse samt email. Du behøver ikke udfylde referencenummer som der også spørges om.

Når du printer pakkelabel kommer der også en følgeseddel (returseddel) som skal printes og udfyldes og vedlægges sammen med batteriet i kassen. Det er vigtigt at vi får alle dine kontaktinformationer og hvilket kapacitets ønske du har til batterirenoveringen (kontakt os hvis du er i tvivl om dette)

Ved forsendelse, husk at medsende batteri, oplader og evt. tændingsnøgle, som fastsættes på batteriet med tape, så vi nemt kan finde den. Batteri og oplader skal pakkes forsvarligt og sendes i en papkasse.

Betaling foregår når vi har lavet dit batteri. Vi fremsender faktura til din e-mail, hvor betalings information fremgår.

Indlevering af elcykel batteri i Ølstykke

Du kan indlevere dit batteri og oplader hos Ebike ApS. i Ølstykke. Vi er normalt til stede i tidsrummet 9 - 16, men vi kan godt aftale tidspunkt tidligere eller senere på dagen hvis det passer dig bedre. Det er altid en god idé at ringe (30131524) på forhånd, da vi af og til er på vores lager i den anden ende af byen, så ring på forhånd hvis du kommer forbi, så du ikke kører forgæves. Der er også enkelte typer af batterier, som vi ikke laver, så ring og forhør dig om dit batteri, inden du kører hjemmefra.

Ved indlevering af elcykel batteri husk at medbringe oplader og evt. tændingsnøgle til dit batteri.

Du kan betale med mobilepay eller kontant når vi har lavet dit batteri.

Ekspres renovering af elcykel batteri mens du venter

Vi kan tilbyde ekspres renovering af de fleste typer elcykel batterier på vores værksted i Ølstykke. Vi laver dit batteri mens du venter - det tager typisk 45 min at skifte cellepakken i batteriet. Fordelen ved ekspres renovering er, at du får dit nyrenoverede batteri lavet med det samme, og at du kun skal køre til Ølstykke en gang. Vi har et hyggeligt kunderum og kan tilbyde en kop kaffe mens du venter.

Du kan kontakte os på email: info@ebikeshop.dk eller ringe 3013 1524 for at høre, om dit batteri kan laves ekspres og evt. aftale tid til udskiftningen.

Ekspres renovering koster 150 DKK udover prisen på selve batterirenoveringen.

Du kan betale med mobilepay eller kontant når vi har lavet dit batteri.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring batteri renovering af dit batteri, kan du kontakte os på: