Cart 0 kr. 0,00

Batteri til elcykel

Er dit batteri til din elcykel ved at være godt slidt eller måske helt defekt? Så er det naturligvis tid en udskiftning. I stedet for at købe et helt nyt elcykel batteri har vi et bedre og billigere alternativ til dig, som du helt sikkert bør overveje.   Hos Ebike ApS har vi specialiseret os i én ting – nemlig at udskifte batteripakken på elcykel batterier. I skrivende stund har vi succesfuldt renoveret over 60 forskellige elcykel batterimærker, og der er derfor også stor chance for, at vi kan hjælpe dig. Har vi vækket din interesse? Så læs videre herunder.

Elcykel batteri renovering – vores proces

Vores elcykel batteri renovering fungerer ved, at vi udskifter de gamle og slidte battericeller og indsætter en fabriksny batteripakke i dit eksisterende elcykel batteri – lidt ligesom man skifter batterier i en lommelygte. Det gør vi først og fremmest ved, at vi naturligvis afmonterer den gamle batteripakke. Dernæst monterer vi den nye batteripakke, som er specielt udviklet til netop dit batteri. Herefter sikrer vi, at den nye batteripakke er godt foret, så den er beskyttet mod rystelser og lignende. Til sidst tester vi dit batteri med den nye batteripakke med din oplader og en testmaskine som kan vise, at dit elcykel batteri nu fungerer optimalt.   Før at vi kan gøre dette, kræver det selvfølgelig, at vi har fået indleveret dit gamle elcykel batteri. Det kan du gøre på to måder – enten ved at sende batteriet med GLS eller ved indlevering i vores værksted i Ølstykke. De fleste vælger at sende det med GLS, og vi har gjort det dejlig nemt for dig. Du kan læse mere på batteri bestilling, hvor du også kan finde din pakkelabel.  

Derfor skal du ikke vælge et helt nyt batteri til din elcykel

Der er mange fordele ved at vælge en renovering af dit elcykel batteri frem for at købe et helt nyt. Vi har udvalgt nogle af disse fordele, som du kan læse mere om her.  

Du sparer penge

Vores største fokus er at kunne levere et kvalitetsprodukt til en god pris. Du vil derfor typisk kunne opnå en besparelse på mellem 1.000-3.000,- kr, hvis du vælger en renovering frem for at købe nyt. Hvis du er nysgerrig over, hvad prisen er på din batteritype, kan du søge efter dit batteri i vores batteri oversigt og samtidig se, hvad prisen er for en elcykel batteri renovering.   Vi kan tilføje, at vi tilbyder en 2-års garanti på batteripakken. Vores garanti er som oftest bedre end den, man får ved at købe nyt elcykel batteri.  

Du får en længere rækkevidde

De battericeller, som vi monterer, er typisk bedre og stærkere end de battericeller, som findes i de originale batterier. Det har den positive effekt, at du får en længere rækkevidde – altså at du kører længere på en opladning samtidig med at du får bedre trækkraft.   Vi anvender altid de bedste Li-ion batterier, når vi renoverer et elcykel batteri. Hvis du er interesseret i at vide mere om Li-ion batterier, kan du læse mere her.  

Vi har fokus på bæredygtighed

Hos Ebike ApS har vi fokus på bæredygtighed, og vi vil gerne have en positiv indflydelse på at mindske ressourcespild. Det gør vi ved at genanvende den gamle batterikasse samt de eksisterende stik og nøglecylinder. På den måde slipper vi for at smide brugbart materiale ud i skraldespanden. De brugte battericeller som vi tager ud af dit elcykel batteri bliver oftest genbrugt da vi har mange aftagere af brugte li-ion batterier, som kan bruge batterierne til andre formål (f.eks. solcellebatterier)  

Hvor længe holder et batteri til en elcykel

Et spørgsmål, som vi får næsten dagligt, er hvad den forventede levetid er på vores elcykel batterier efter en renovering. Vores gennemsnitlige holdbarhed er 4-5 år eller 800 opladninger. Brugeren af batteriet har dog en stor indflydelse på holdbarheden, og vi har derfor opstillet en række punkter, som vi anbefaler, at man efterlever. De indeholder bl.a.:
  • Oplad batteriet straks, når det er helt afladt
  • Udsæt ikke batteriet for ekstreme vejrsituationer
  • Undgå at have tilsluttet opladeren til batteriet i længere perioder
Du kan læse alle vores anbefalinger her  

Har du spørgsmål?

Sidder du med spørgsmål til vores batterier, proces eller andet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilstræber at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Alternativt kan du kigge på vores FAQ, hvor du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål.
BATTERI BESTILLING
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Bestillingsoversigt
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.