Cart 0 kr. 0,00

DIN GARANTI PÅ RENOVEREDE ELCYKEL BATTERIER

Markedets bedste elcykel batteri garanti!

Vi giver dig fuld garanti i 2 år på det batteri modul, som monteres i dit batteri. Garantien træder i kraft hvis dit batteri pludseligt dør, eller hvis batteriet mister mere end 40% af sin kapacitet indenfor garanti perioden. Det er helt normalt at et batteri mister 5 – 10% af sin kapacitet hvert år afhængigt af, hvordan dit batteri behandles og hvor meget det bruges. Bemærk at garantien kun dækker det batterimodul, som vi sætter i dit batteri og de lodninger, vi har foretaget for at kunne montere batterimodulet.

Når vi renoverer batterier monterer vi både battericeller og BMS elektronik, som styrer op- og afladning af battericellerne. Garantien dækker både battericeller samt BMS modul som er monteret af Ebike ApS. I visse batterier monteres ikke ny BMS da den originale BMS styrer visse af elcyklens funktioner. I batterier hvor vi ikke har monteret ny BMS, men har bibeholdt den originale BMS, dækker garantien kun de battericeller, som vi har monteret.

Garantien dækker:

  • Elektronikfejl på installeret batterimodul (f.eks. hvis batteriet ikke kan lades op eller batteriet er dødt)
  • Mere end 10% kapacitetstab 0 – 6 måneder efter faktura dato
  • Mere end 20% kapacitetstab 6 – 12 måneder efter faktura dato
  • Mere end 30% kapacitetstab 12 – 18 måneder efter faktura dato
  • Mere end 40% kapacitetstab 18 – 24 måneder efter faktura dato

 

Kapaciteten måles som det antal ampere (Ah) batteriet kan levere. Er batteriet f.eks. installeret med et 36V 14,0Ah batterimodul og måles kapaciteten til 13,0Ah har batteriet dermed mistet 7% kapacitet. Bemærk at en del af kapacitetstabet kan være opstået som følge af varmetab i batteristik eller sikringen i batteriet. Vi måler altid batterikapaciteten direkte på batterimodulet inde i batterikassen.

Garantien forudsætter:

  • at batteriet oplades minimum hver 2. måned (1 times opladning)
  • at batterikassen ikke ødelægges (batteri tabt, udsat for hærværk, eller på anden måde er ødelagt)
  • at vand ikke trænger ind i batteriet (batterikasser er ikke altid helt vandtætte og vand kan trænge ind når det regner kraftigt)
  • at batteriet ikke er forsøgt åbnet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Bestillingsoversigt
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.