ELCYKEL BATTERI RENOVERING

RENOVERING AF ELCYKEL BATTERI

En batteri renovering indbefatter en komplet celleudskiftning i dit elcykel batteri. Vores prisliste angiver altid prisen for en udskiftning af batteri cellerne i dit elcykel batteri. Det er altså ikke et nyt batteri du køber.

Vi skal derfor bruge dit gamle elcykel batteri hvor alt indmad bliver udtaget, og en fabriksny batteripakke bliver monteret. Lidt ligesom man udskifter batterierne i en lommelygte.

Vi genbruger altså din gamle batterikasse, men batteriet bliver alligevel som nyt – eller bedre hvis du vælger at få opgraderet batteriet – dvs. at du får monteret en kraftigere batteripakke end den originale som sidder i dit batteri.

HVILKE BATTERIER KAN RENOVERES?

Vi kan renovere langt de fleste elcykel batterier på det danske marked. Der er enkelte elcykel batterier vi ikke laver – det kan være fordi vi ikke kan demontere de gamle celler eller fordi batteriets BMS vanskeligt lader sig udskifte.

Nogle batterikasser kan simpelthen ikke åbnes, eller battericellerne er limet fast i kassen. De batterier vi kan lave, er der dog også nogle krav til for at vi vil foretage en celleudskiftning. Primært skal batterikassen være intakt – vi kan foretage mindre reparationer, men er batterikassen helt ødelagt bliver resultatet ikke godt.

TÆTNING AF BATTERIKASSER

De fleste elcykel batterier er ikke 100% vandtætte, og vi ser mange defekte batterier som følge af vandindtrængning i batterikassen. På de mest udsatte batterimodeller sørger vi for en ekstra god tætning med silikonelim når vi gensamler batterikassen, så du trygt kan køre en tur i regnvejr. Pas dog altid på i kraftig regnvejr - beskyt evt. dit elcykel batteri med et overtræk som man kan få til cykel kurve.

EKSTRA SIKKERHEDSSYSTEM VED BATTERI RENOVERING

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning har vi monteret et nyt sikringssystem, som erstatter de originalt monterede sikringer i batterier. Vi sørger altid for at der er sikringer på både opladnings- og afladningssiden, så batteriet ikke kan kortslutte på nogen måde. Udover sikringssystemet har vi monteret en bi-metal varmesensor i selve celleblokken, som er koblet på opladningskablet i batteriet. Såfremt batteriet skulle blive for varmt i en opladningssituation kobler bi-metal sensoren opladeren fra.

UDSKIFTNING AF BATTERIETS BMS SYSTEM

Vi udskifter som udgangspunkt altid batteriets BMS (Battery Management System) som er det sikkerhedssystem som holder øje med, om visse af battericellerne får en defekt. I enkelte batterimodeller bibeholder vi den originale BMS da batteriet ellers ikke vil fungere såfremt vi monterer vores egen BMS.

ALTID 2 ÅRS GARANTI

Vi giver altid 2 års garanti på den celleudskiftning vi har foretaget. Har vi også udskiftet batteriets BMS giver vi også 2 års garanti på denne.

OPGRADERING AF BATTERIETS KAPACITET

Vi kan næsten altid opgradere batteriets kapacitet – dvs. montere en kraftigere/større batteripakke i dit batteri så du får længere rækkevidde. Denne feature er en af de mest interessante grunde til at få sit batteri renoveret idet du ofte kan opnå 20-30% længere rækkevidde. Visse modeller kan opgraderes med op til 80% længere rækkevidde – stadigt billigere end hvis du skulle købe et nyt batteri.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram