ELCYKEL BATTERI RENOVERING

GÅ TILBAGE

SEND DIT BATTERI TIL OS

Du kan sende dit batteri og oplader billigt til os med GLS for kun 49 DKK - det kræver blot at du selv kan printe din pakkelabel som er "pakkens frimærke". Pakkelabelen printes på almindeligt A4 papir og klistres på pakken med tape. Du kan også sende batteriet med almindelig pakkepost - det er blot lidt dyrere.

Link til GLS pakkelabel finder du her: På pakkelabelsiden skal du udfylde dit navn, adresse samt email. Du behøver ikke udfylde referencenummer som der også spørges om.

PAKKELABEL
Når du printer pakkelabel kommer der også en følgeseddel (returseddel) som skal printes og udfyldes og vedlægges sammen med batteriet i kassen. Det er vigtigt at vi får alle dine kontaktinformationer og hvilket kapacitets ønske du har til batterirenoveringen (kontakt os hvis du er i tvivl om dette) Ved forsendelse, husk at medsende batteri, oplader og evt. tændingsnøgle, som fastsættes på batteriet med tape, så vi nemt kan finde den. Batteri og oplader skal pakkes forsvarligt og sendes i en papkasse. Betaling foregår når vi har lavet dit batteri. Vi fremsender faktura til din e-mail, hvor betalings information fremgår.

HAR DIN ELCYKEL BRUG FOR BATTERI RENOVERING?

Hvis du har spørgsmål omkring batteri renovering af dit batteri, kan du kontakte os på: